انواع دوغ

1. دوغ گازدار

فرآورده‌ای است که بعد از فرآوری به روش فوق به آن گاز CO 2 تزریق می‌شود.

2. دوغ بدون چربی گازدار

فرآورده‌ای است که بعد از فرآوری به روش فوق به آن گاز CO 2 تزریق می‌شود و بدون چربی.
3. دوغ بدون گاز

فرآورده‌ای است که بعد از فرآیند آن برای افزایش قابلیت نگهداری و جلوگیری از تولید گاز، تحت تأثیر فرآوری حرارتی قرار داده می‌شود.

4. دوغ بدون چربی و گاز

فرآورده‌ای است که بعد از فرآیند از تولید گاز، تحت تأثیر فرآوری حرارتی قرار داده می‌شود و بدون چربی میباشد.